TopPix Fotoschool
kwaliteit en aandacht voor iedereen

NIEUWE DATA! Schrijf je nu in voor de cursus Photoshop, Basiscursus fotografie, fotografie voor kinderen of voor een workshop avondfotografie, dierentuinfotografie of een opfris-workshop!

LEER JE CAMERA KENNEN EN MAAK FOTO'S ZOALS JIJ DAT WIL!

"Als ik door de stad loop met mijn camera, dan kijk ik totaal anders naar de stad! Ik zie dingen die ik niet zie als ik aan het winkelen ben."

Bij TopPix Fotoschool leert iedereen hoe je foto's kunt maken zoals u die wilt hebben. De regels van fotografie zijn slechts handvatten.

Belangrijk is dat u leert hoe uw camera werkt, welke technieken en hulpmiddelen er in uw camera zitten, maar ook dat u leert te kijken als een fotograaf!

De cursussen en workshops breiden steeds verder uit. De Basiscursus fotografie geef ik al jaren en nu komen daar ook workshops bij en een cursus fotografie voor kinderen! Bekijk de website of stuur een e-mail naar rik@toppixfotoschool.nl voor al uw vragen.


 

Update


Terug naar overzicht

20-11-2022

Cursus photoshop

NIEUW: wil jij leren hoe photoshop werkt en hoe je dit programma kunt gebruiken om je foto's nog mooier te maken? Dan is deze cursus in drie bijeenkomsten echt iets voor jou!Terug naar overzicht