TopPix Fotoschool
kwaliteit en aandacht voor iedereen

Referenties

Referentie schrift is pas op 30-11-2015 toegevoegd aan de website :)

Referenties

21 berichten op 3 pagina's
Lia Out
13-11-18 20:08:22
Leuke cursus, met veel geduld wordt alles goed uitgelegd!! Zeker veel tips waar ik wat aan heb als ik foto’s ga maken👌
Joyce Polet
13-11-18 20:07:38
Een leerzame en leuke cursus, zeker een aanrader! Rik legt alles duidelijk uit, dus het is goed te volgen. Werken met sluitertijd, diafragma en ISO zijn voor mij nu een stuk duidelijker geworden. Erg leuk, bedankt Rik voor deze cursus! 📸
Gezina van der Blonk
13-11-18 20:06:58
Rik brengt op een rustige duidelijke manier kennis over en begrijpt ook knelpunten. een leerzame cursus waarbij je daarna goed aan de slag kan met je camera en je opgedane kennis.
Katie Bigg
13-11-18 20:06:18
Basiscursus afgerond en een heus diploma ontvangen! Rik heeft de cursus heel leuk opgezet en iedere cursus weer goed verzorgd! Ontzettend veel geleerd van alle opties die op mijn camera zitten en wat ik ermee kan. Leuke uitstapjes gemaakt naar o.a. de kermis. Ik wist niet dat je zulke leuke dingen kan doen met een lange sluitertijd! Ontzettend gaaf!
Je gaat veel kritischer naar foto’s kijken en als ik kijk naar foto’s die ik voor de cursus heb gemaakt, ben ik stappen vooruit gegaan!
Kortom: een aanrader!
Melanie Drost
17-05-18 19:32:54
In januari/februari 2018 de basiscursus fotografie gevolgd bij Rik.. en kan je zeggen TOP! Ik begon met me camera en dacht en nu..... maar door Rik heel vele wijzer geworden met de camera . Sluitertijd, diafragma en de iso is me helemaal duidelijk! En weet nu waar ik over praat en wat ik doe:) Wat je hier allemaal mee kan is echt super om te weten! Ook alles wat we er buiten om hebben geleerd en de uitstapjes echt super leerzaam leuk en gezellig ook! Bedankt voor deze mooie leertijd nu veel ervaring opdoen
Rebecca Vlaardingen
17-05-18 19:32:31
Ik volg op dit moment een foto curses bij Rik. Wat echt een aanrader is voor iedereen!!!

Twee maanden terug een nieuwe camera gekocht met heel veel opties erop. Nu is het zo fijn om dan ook te leren hoe je camera precies werdt, want meestal doe je maar wat. Ook om te leren hoe je mooie foto's kunt maken. We doen nu ook uitstapjes met de groep en krijgen opdrachten mee naar huis.

RIK neem hier echt de tijd voor om alles goed uit te leggen. Top en alvast bedankt!!
Melanie Vlaar
17-05-18 19:31:39
Op dit moment volg ik de basis cursus. En echt het is super leuk om te leren hoe veel je met je camera kan! En Rik legt alles goed en duidelijk uit al is het 10 keer

Dus echt een aanrader!!
Marlous Buurs
17-05-18 19:31:16
Nu al 4 bijeenkomsten gehad van de basis cursus fotografie van Rik Brussel.
Erg leerzaam!
Wat kan je camera precies. Waar gebruik je wat voor en wanneer. Dat wordt keurig uitgelegd. Worden voorbeelden laten zien. En hij laat het ons ook doen. Daar komen we natuurlijk voor.
Leuke lessen, leuke uitstapjes en alles wordt duidelijk uitgelegd. Ook al moet je het 6 keer vragen... 😊
Al met al... een top cursus!
John Jackson
15-04-18 22:06:04
Wil je weten hoe je een foto kan nemen naar je eigen smaak?
Wil je weten wat al de knopjes op je camera doet.
Sluit aan bij TopPix Fotoschool.
Rik laat je op een leuke en ontspannen manier zien wat je kan met je toestel, en hoe je mooie foto's maakt.
Jeroen Thuis
25-10-17 18:38:41
Voorheen maakte ik ook wel eens een mooie foto, maar nu weet ik waar dit aan ligt! Het vervelende is dat je niet meer gewoon naar een foto kunt kijken��.
In 6 lessen en 2, eigenlijk 3, praktijklessen, heb ik zoveel geleerd. Als ik nu een foto maak denk ik in diafragma, sluitertijd en Iso. Maar ook wat wil ik erop, wat is verhouding lucht, personen, snelheid. Zoom ik nog een beetje in of is dit juist mooi.
Wat mij betreft is de cursus een echte aanrader. De combinatie tussen de theorie en met heel veel praktijk opdrachten om zo echt te leren omgaan met je fototoestel. Waarbij Rik je helpt de foto te maken die je wil maken en meer! En kom je er naast de lessen niet uit, dan is Rik altijd bereikbaar en heeft dan ook vaak geweldige tips. Door de hoeveelheid lessen is er ook ruimte voor eigen onderwerpen/ inbreng. Hierdoor komt echt van macro-, landschaps-, sport- en trouwfotografie en meer ter sprake
Nogmaals bedankt Rik, hier ga ik nog jaren plezier van hebben.
Tonen: 5  10   20