TopPix Fotoschool
kwaliteit en aandacht voor iedereen

Referenties

Referentie schrift is pas op 30-11-2015 toegevoegd aan de website :)

Referenties

23 berichten op 3 pagina's
Sandra Arendz
28-01-23 15:46:14
Afgelopen weken de cursus Photoshop basis gedaan. Was wel wat bekend ermee maar wist niet goed hoe je alle tools nou moet gebruiken. In de cursus de meest gebruikte onderwerpen besproken en er werd echt tijd voor je gemaakt tijdens maar ook na de les. Met de groepsapp waar je al je vragen in kunt stellen. Meestal ook binnen no time een reactie terug. Veel geleerd waar ik zeker wat aan heb.
ferry krul
28-06-21 22:47:45
Leren wat de belichtingsdriehoek inhoud , hoe je camera werkt en waar al die knopjes en instellingen voor zijn? Bij de cursus van toppix worden al je vragen beantwoord.
Rik legt je alles goed en duidelijk uit , zodat je veel meer uit je camera kan halen.
Het mooie aan rik is dat hij iedereen met respect behandeld ondanks welke vraag je stelt of wat voor apparatuur je hebt.
Conclusie ; wil je meer leren over je camera en fotgrafie neem de stap en ontdek het zelf !!
Lia Out
13-11-18 20:08:22
Leuke cursus, met veel geduld wordt alles goed uitgelegd!! Zeker veel tips waar ik wat aan heb als ik foto’s ga maken👌
Joyce Polet
13-11-18 20:07:38
Een leerzame en leuke cursus, zeker een aanrader! Rik legt alles duidelijk uit, dus het is goed te volgen. Werken met sluitertijd, diafragma en ISO zijn voor mij nu een stuk duidelijker geworden. Erg leuk, bedankt Rik voor deze cursus! 📸
Gezina van der Blonk
13-11-18 20:06:58
Rik brengt op een rustige duidelijke manier kennis over en begrijpt ook knelpunten. een leerzame cursus waarbij je daarna goed aan de slag kan met je camera en je opgedane kennis.
Katie Bigg
13-11-18 20:06:18
Basiscursus afgerond en een heus diploma ontvangen! Rik heeft de cursus heel leuk opgezet en iedere cursus weer goed verzorgd! Ontzettend veel geleerd van alle opties die op mijn camera zitten en wat ik ermee kan. Leuke uitstapjes gemaakt naar o.a. de kermis. Ik wist niet dat je zulke leuke dingen kan doen met een lange sluitertijd! Ontzettend gaaf!
Je gaat veel kritischer naar foto’s kijken en als ik kijk naar foto’s die ik voor de cursus heb gemaakt, ben ik stappen vooruit gegaan!
Kortom: een aanrader!
Melanie Drost
17-05-18 19:32:54
In januari/februari 2018 de basiscursus fotografie gevolgd bij Rik.. en kan je zeggen TOP! Ik begon met me camera en dacht en nu..... maar door Rik heel vele wijzer geworden met de camera . Sluitertijd, diafragma en de iso is me helemaal duidelijk! En weet nu waar ik over praat en wat ik doe:) Wat je hier allemaal mee kan is echt super om te weten! Ook alles wat we er buiten om hebben geleerd en de uitstapjes echt super leerzaam leuk en gezellig ook! Bedankt voor deze mooie leertijd nu veel ervaring opdoen
Rebecca Vlaardingen
17-05-18 19:32:31
Ik volg op dit moment een foto curses bij Rik. Wat echt een aanrader is voor iedereen!!!

Twee maanden terug een nieuwe camera gekocht met heel veel opties erop. Nu is het zo fijn om dan ook te leren hoe je camera precies werdt, want meestal doe je maar wat. Ook om te leren hoe je mooie foto's kunt maken. We doen nu ook uitstapjes met de groep en krijgen opdrachten mee naar huis.

RIK neem hier echt de tijd voor om alles goed uit te leggen. Top en alvast bedankt!!
Melanie Vlaar
17-05-18 19:31:39
Op dit moment volg ik de basis cursus. En echt het is super leuk om te leren hoe veel je met je camera kan! En Rik legt alles goed en duidelijk uit al is het 10 keer

Dus echt een aanrader!!
Marlous Buurs
17-05-18 19:31:16
Nu al 4 bijeenkomsten gehad van de basis cursus fotografie van Rik Brussel.
Erg leerzaam!
Wat kan je camera precies. Waar gebruik je wat voor en wanneer. Dat wordt keurig uitgelegd. Worden voorbeelden laten zien. En hij laat het ons ook doen. Daar komen we natuurlijk voor.
Leuke lessen, leuke uitstapjes en alles wordt duidelijk uitgelegd. Ook al moet je het 6 keer vragen... 😊
Al met al... een top cursus!
Tonen: 5  10   20