TopPix Fotoschool
kwaliteit en aandacht voor iedereen

Referenties

Referentie schrift is pas op 30-11-2015 toegevoegd aan de website :)

Referenties

23 berichten op 3 pagina's
John Jackson
15-04-18 22:06:04
Wil je weten hoe je een foto kan nemen naar je eigen smaak?
Wil je weten wat al de knopjes op je camera doet.
Sluit aan bij TopPix Fotoschool.
Rik laat je op een leuke en ontspannen manier zien wat je kan met je toestel, en hoe je mooie foto's maakt.
Jeroen Thuis
25-10-17 18:38:41
Voorheen maakte ik ook wel eens een mooie foto, maar nu weet ik waar dit aan ligt! Het vervelende is dat je niet meer gewoon naar een foto kunt kijken��.
In 6 lessen en 2, eigenlijk 3, praktijklessen, heb ik zoveel geleerd. Als ik nu een foto maak denk ik in diafragma, sluitertijd en Iso. Maar ook wat wil ik erop, wat is verhouding lucht, personen, snelheid. Zoom ik nog een beetje in of is dit juist mooi.
Wat mij betreft is de cursus een echte aanrader. De combinatie tussen de theorie en met heel veel praktijk opdrachten om zo echt te leren omgaan met je fototoestel. Waarbij Rik je helpt de foto te maken die je wil maken en meer! En kom je er naast de lessen niet uit, dan is Rik altijd bereikbaar en heeft dan ook vaak geweldige tips. Door de hoeveelheid lessen is er ook ruimte voor eigen onderwerpen/ inbreng. Hierdoor komt echt van macro-, landschaps-, sport- en trouwfotografie en meer ter sprake
Nogmaals bedankt Rik, hier ga ik nog jaren plezier van hebben.
Joan Vlaar
25-10-17 18:36:42
6 bijeenkomsten, eigenlijk te gezellig dat de tijd is omgevlogen! Duidelijke uitleg over instellingen op je camera, ongeacht welke je hebt. Stapsgewijs steeds een beetje meer duidelijk over het hoe en wat en waarom. Absolute aanrader als je graag foto's wilt maken en toch iets meer wilt weten waarom iets is zoals het is op de foto. Rik neemt de tijd om alles op een manier uit te leggen dat iedereen het begrijpt, of je nou vaker foto's maakt of enkel vakantiekiekjes maakt. Ik kijk uit naar een vervolg/opfriscursus later!
Anita Vlaar
25-10-17 18:35:41
Er blij met deze cursus! Na ruim 9 jaar weet ik eindelijk wat de mogelijkheden zijn die mijn camera heeft. Duidelijke uitleg van Rik en veel geoefend zowel tijdens de theorielessen als tijdens de uitstapjes!
Maaike Hiemstra
12-04-16 22:48:38
Toen ik aan de cursus begon had ik erg weinig verstand van de verschillende functies op mijn camera. Tijdens de theorielessen is alles goed uitgelegd en dit hebben we in de praktijk nog eens extra geoefend. Heel leerzaam en ik ben blij dat ik de cursus gevolgd heb, bedankt Rik
Ferry Groot
12-04-16 22:48:10
Aan het begin had ik echt geen idee wat ik met mijn camera kon doen. Rik legt alles heel goed uit, en laat de vele mogelijkheden van het fotograferen met veel enthousiasme zien. Na elke cursus avond snap je weer iets meer van wat je kan doen met je camera. Alleen ben ik nu wel heel kritisch over mijn foto's
Janny Meter
07-12-15 18:52:12
Een fotocursus met aandacht voor alle cursisten. Grote kennis van zaken bij Rik, die hij graag met je wil delen. Er is ruimte voor inbreng van de cursisten en dat maakt dat de cursus flexibel verloopt. Je leert de basiskennis door de opdrachten te doen en krijgt inzicht door er met elkaar over te praten. Een aanrader!!
Carola Bartels
29-11-15 15:50:09
Om mooie foto's te leren maken ben je hier zeker op het goede adres! Rik neemt de tijd voor een goeie uitleg! Tussendoor oefen je ook heel veel! de uitstapjes zijn ook een mooie toevoeging!! Kortom een echte aanrader!!
Sanne Klok
29-11-15 15:49:46
Goede uitleg met logische opbouw! Makkelijk en snel leren hoe je goed met je camera om kan gaan en mooie foto's kan maken.
Rianda Kuilman
29-11-15 15:49:22
Ik heb de beginnerscursus mogen doen samen met nog 5 cursisten en ik heb er ontzettend veel geleerd. Alles wordt keurig uitgelegd m.b.v. een duidelijke powerpoint presentatie. Vaktermen worden goed onderbouwd zodat het voor iedereen begrijpelijk blijft. Als je iets niet snapt blijft Rik het net zo lang uitleggen tot je het wel snapt.
Hij is ontzettend enthousiast, daarom is het zo leuk kom naar hem te luisteren.
We hebben verschillende uitstapjes gemaakt waarbij je in de praktijk kunt brengen wat je geleerd hebt. Dan is fotograferen ineens nog leuker!
Tonen: 5  10   20