TopPix Fotoschool
kwaliteit en aandacht voor iedereen

Referenties

Referentie schrift is pas op 30-11-2015 toegevoegd aan de website :)

Referenties

21 berichten op 3 pagina's
Joan Vlaar
25-10-17 18:36:42
6 bijeenkomsten, eigenlijk te gezellig dat de tijd is omgevlogen! Duidelijke uitleg over instellingen op je camera, ongeacht welke je hebt. Stapsgewijs steeds een beetje meer duidelijk over het hoe en wat en waarom. Absolute aanrader als je graag foto's wilt maken en toch iets meer wilt weten waarom iets is zoals het is op de foto. Rik neemt de tijd om alles op een manier uit te leggen dat iedereen het begrijpt, of je nou vaker foto's maakt of enkel vakantiekiekjes maakt. Ik kijk uit naar een vervolg/opfriscursus later!
Anita Vlaar
25-10-17 18:35:41
Er blij met deze cursus! Na ruim 9 jaar weet ik eindelijk wat de mogelijkheden zijn die mijn camera heeft. Duidelijke uitleg van Rik en veel geoefend zowel tijdens de theorielessen als tijdens de uitstapjes!
Maaike Hiemstra
12-04-16 22:48:38
Toen ik aan de cursus begon had ik erg weinig verstand van de verschillende functies op mijn camera. Tijdens de theorielessen is alles goed uitgelegd en dit hebben we in de praktijk nog eens extra geoefend. Heel leerzaam en ik ben blij dat ik de cursus gevolgd heb, bedankt Rik
Ferry Groot
12-04-16 22:48:10
Aan het begin had ik echt geen idee wat ik met mijn camera kon doen. Rik legt alles heel goed uit, en laat de vele mogelijkheden van het fotograferen met veel enthousiasme zien. Na elke cursus avond snap je weer iets meer van wat je kan doen met je camera. Alleen ben ik nu wel heel kritisch over mijn foto's
Janny Meter
07-12-15 18:52:12
Een fotocursus met aandacht voor alle cursisten. Grote kennis van zaken bij Rik, die hij graag met je wil delen. Er is ruimte voor inbreng van de cursisten en dat maakt dat de cursus flexibel verloopt. Je leert de basiskennis door de opdrachten te doen en krijgt inzicht door er met elkaar over te praten. Een aanrader!!
Carola Bartels
29-11-15 15:50:09
Om mooie foto's te leren maken ben je hier zeker op het goede adres! Rik neemt de tijd voor een goeie uitleg! Tussendoor oefen je ook heel veel! de uitstapjes zijn ook een mooie toevoeging!! Kortom een echte aanrader!!
Sanne Klok
29-11-15 15:49:46
Goede uitleg met logische opbouw! Makkelijk en snel leren hoe je goed met je camera om kan gaan en mooie foto's kan maken.
Rianda Kuilman
29-11-15 15:49:22
Ik heb de beginnerscursus mogen doen samen met nog 5 cursisten en ik heb er ontzettend veel geleerd. Alles wordt keurig uitgelegd m.b.v. een duidelijke powerpoint presentatie. Vaktermen worden goed onderbouwd zodat het voor iedereen begrijpelijk blijft. Als je iets niet snapt blijft Rik het net zo lang uitleggen tot je het wel snapt.
Hij is ontzettend enthousiast, daarom is het zo leuk kom naar hem te luisteren.
We hebben verschillende uitstapjes gemaakt waarbij je in de praktijk kunt brengen wat je geleerd hebt. Dan is fotograferen ineens nog leuker!
Simone Pennekamp
29-11-15 15:48:56
Ik heb in mei de beginnerscursus gevolgd. We begonnen met een groepje van 3 cursisten en bleven met z'n tweetjes over. Helemaal niet erg want daardoor was er veel persoonlijke aandacht en tijd voor vragen en uitleg. Onder vakkundige leiding heb ik ontzettend veel geleerd bij Rik. Door mijn enthousiasme en de resultaten van de oefenfoto's gaat mijn vriend nu ook de cursus doen, samen met de man van de andere cursist. Een echte aanrader dus deze cursus!
Irma Scholten
29-11-15 15:48:19
Erg leuke en leerzame cursus zeker aan te raden als je meer uit je camera wil halen en goede begeleiding echt een aan rader
Tonen: 5  10   20