TopPix Fotoschool
kwaliteit en aandacht voor iedereen

Referenties

Referentie schrift is pas op 30-11-2015 toegevoegd aan de website :)

Referenties

21 berichten op 5 pagina's
Joan Vlaar
25-10-17 18:36:42
6 bijeenkomsten, eigenlijk te gezellig dat de tijd is omgevlogen! Duidelijke uitleg over instellingen op je camera, ongeacht welke je hebt. Stapsgewijs steeds een beetje meer duidelijk over het hoe en wat en waarom. Absolute aanrader als je graag foto's wilt maken en toch iets meer wilt weten waarom iets is zoals het is op de foto. Rik neemt de tijd om alles op een manier uit te leggen dat iedereen het begrijpt, of je nou vaker foto's maakt of enkel vakantiekiekjes maakt. Ik kijk uit naar een vervolg/opfriscursus later!
Anita Vlaar
25-10-17 18:35:41
Er blij met deze cursus! Na ruim 9 jaar weet ik eindelijk wat de mogelijkheden zijn die mijn camera heeft. Duidelijke uitleg van Rik en veel geoefend zowel tijdens de theorielessen als tijdens de uitstapjes!
Maaike Hiemstra
12-04-16 22:48:38
Toen ik aan de cursus begon had ik erg weinig verstand van de verschillende functies op mijn camera. Tijdens de theorielessen is alles goed uitgelegd en dit hebben we in de praktijk nog eens extra geoefend. Heel leerzaam en ik ben blij dat ik de cursus gevolgd heb, bedankt Rik
Ferry Groot
12-04-16 22:48:10
Aan het begin had ik echt geen idee wat ik met mijn camera kon doen. Rik legt alles heel goed uit, en laat de vele mogelijkheden van het fotograferen met veel enthousiasme zien. Na elke cursus avond snap je weer iets meer van wat je kan doen met je camera. Alleen ben ik nu wel heel kritisch over mijn foto's
Janny Meter
07-12-15 18:52:12
Een fotocursus met aandacht voor alle cursisten. Grote kennis van zaken bij Rik, die hij graag met je wil delen. Er is ruimte voor inbreng van de cursisten en dat maakt dat de cursus flexibel verloopt. Je leert de basiskennis door de opdrachten te doen en krijgt inzicht door er met elkaar over te praten. Een aanrader!!
Tonen: 5  10   20